Collegium Humanum Arany Érdemérem Izabela Trojanowska számára

2023. március 4-én, a varsói Palladium Színházban, a posztgraduális hallgatók diplomaosztó ünnepségén a Collegium Humanum aranyérmét kapta meg Izabela Trojanowska ismert lengyel énekesnő és színésznő.

 


Az Arany Érdemérmet Izabela Trojanowskának a Collegium Humanum JM rektora, prof. dr hab. Paweł Czarnecki, MBA, dr h.c., Üzbegisztán tiszteletbeli konzulja adta át. JM rektor elismerését fejezte ki a művésznő munkássága iránt. A díjat Izabela Trojanowskának adták át kivételes művészi munkásságáért és a lengyel kultúra és művészeti ipar fejlődéséhez való hatalmas hozzájárulásáért.

 


Az ünnepség házigazdája az ismert újságíró, Zygmunt Chajzer volt. A díj átvétele után Izabela Trojanowska a Palladium Színház színpadán egy sztárkoncerttel és híres slágereivel lépett fel, többek között a „Wszystko czego dziś chcę”, vagy a „Tyle samo prawd, ile kłamstw” című dalokkal.

 


A diplomaosztó ünnepség vendégei között a politika, a diplomácia, a tudomány, az egyházak és a művészet világának személyiségei is jelen voltak.

INGYENES WEBINAR - IDÉN UTOLJÁRA!

Menedzsment diploma online

Tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!