INGYENES WEBINAR

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, jól funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

nap
óra
perc
másodperc

Vezetői stratégiák a marketing hatékonyság maximalizálására

Vezetői felelősség szerepe a fenntartható marketing rendszerben

Szembesültél már azzal, hogy a marketingstratégiád nem hozza a várt eredményeket? Talán azt gondolod, hogy ez az első dolog, amire kevesebb figyelmet kell fordítani, ha valami nehézség jelentkezik a vállalkozásodban? Költségvetésed állandóan túllépi a határokat, és úgy érzed, hogy feleslegesen égeted a pénzt? Nem vagy egyedül ebben a helyzetben. Sok vezető küzd ezekkel a kihívásokkal, ahol a szükséges ismeretek vagy az átláthatóság hiánya súlyos veszteségeket okozhat.

 

Az előadás célja, hogy megmutassuk, hogyan kerülheted el a marketingben jelentkező gyakori hibákat, és hogyan alakíthatsz ki egy tudatosan megtervezett, kontrollált, hatékony marketing stratégiát. Csatlakozz hozzánk, és vedd saját kézbe a marketinged irányítását!

Felelős vezetés

Vedd kezedbe az irányítást, és tudd meg, hogyan fog a felelős vezetés pénzt spórolni a marketingben!

Stratégiai gondolkodásmód

Sajátítsd el a költséghatékony marketing kiépítésének legfontosabb sarokpontjait!

Hatékony kiszervezés

Tanuld meg, mit és hogyan érdemes kiszervezni, hogy pénzégetés helyett eredményeket láss!

A webinar előadója

Ekker Eszter, online marketing és kommunikációs szakember, vezetői tanácsadó, szakmai mentor és egyetemi oktató

 

Közel 20 éves kommunikációs szakterületen töltött, valamint ügynökségi és vezetői tapasztalatom által segítem a hozzám fordulókat a megfelelő online jelenlétük megteremtésében. A stratégiai gondolkodásban hiszek, ezt tanítom és képviselem az üzleti életben és marketing vonatkozásban is. Nemzetközi életvitelemnek köszönhetően nagy rálátással rendelkezem az európai és globális folyamatokra is, mely innovatív szemlélet napjaink kommunikációjának digitális fókuszú területén kiemelt jelentőséggel bír.

Regisztrálj az ingyenes webinárra, és pár percen belül küldjük a visszaigazolást az e-mail címedre!

Csatlakozz élőben az online előadáshoz, és tudj meg minden fontos információt az egyetemünkről és képzéseinkről!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal a hello@collegiumhumanum.hu e-mail címen!

Hallgatóink mondták