ONLINE NYÍLT NAP

Üzleti előadások és egyetemi bemutató a Collegium Humanumnál

nap
óra
perc
másodperc

Válj egyetemi hallgatónkká egy délutánra!

Online nyílt napunkon izgalmas és releváns témákat érintő szakmai előadásokkal várunk. Megismerkedhetsz az üzleti világ aktuális trendjeivel és a menedzsment lényeges sarokpontjaival közvetlenül oktatóinktól, a szakma elismert szakértőitől. Az előadásokon olyan releváns megközelítéseket fedezhetsz fel, amelyek a való életben is sikerrel alkalmazhatóak, ezzel segítve a jelenlegi piaci működés és vezetői kihívások megértését.

A nyílt napunkon lehetőséged nyílik betekintést nyerni online egyetemünk világába. Ezen az eseményen nem csupán szakmai előadásokkal találkozhatsz, hanem bemutatjuk azt is, hogyan tudjuk támogatni üzleti céljaid megvalósítását gyakorlatias képzéseink segítségével.

Nyerj betekintést online képzésünk világába!

Az egyetemünk egy gyakorlatorientált és innovatív intézmény, amely modern üzleti és menedzsment oktatásra fókuszál. Küldetésünk, hogy a képzések során a lehető legtöbb értéket adjuk, és a diploma, amit a nálunk végzők megkapnak, azonnal alkalmazható tudást és hozzáértést jelentsen a szakmai életben.

 

Tájékozódj első kézből arról, hogyan készíthetünk fel a digitális világban rejlő lehetőségek kiaknázására! Interaktív szekcióinkban lehetőséged lesz tájékozódni a felvételi folyamatról és az oktatás menetéről is, amellyel megbizonyosodhatsz arról, hogyan tudod akár munka és család mellett is sikeresen elvégezni egyetemi tanulmányaidat.

Mire számíthatsz a nyílt napon?

Új üzleti perspektívák

Vegyél részt izgalmas szakmai előadásokon akár marketingről, új AI trendekről vagy pénzügyekről, és gazdagodj hasznos információkkal az üzleti életről!

Online oktatási körkép

Ismerd meg, hogyan alakítjuk “munka- és családbaráttá” az online oktatást egyetemünkön, hogy a digitális tanulás is élményszerű, hatékony és rugalmas legyen!

Felvételi útmutató

Tudj meg minden fontos információt az egyetemünkről, a felvételi folyamatról és az online oktatás menetéről, hogy felkészülten vághass bele a tanulmányaidba!

Kérdezz-felelek szekció

Használd ki a Q&A szekciót, ahol közvetlenül kérdezhetsz tőlünk, és választ kaphatsz minden számodra fontos kérdésre az egyetemmel vagy képzéseinkkel kapcsolatban!

Hogyan tudod használni a megszerzett tudást?

Regisztrálj az ingyenes online nyílt napra, és pár percen belül küldjük a visszaigazolást!

Csatlakozz élőben az online nyílt naphoz, és vegyél részt izgalmas szakmai előadásokon!

Tudj meg minden fontos információt egyetemünkről, és tedd fel kérdéseid előben!