A Collegium Humanum a lengyel munkáltatók rangos tagjává vált

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. július 4-én a Collegium Humanum tagja lett a Lengyel Munkaadóknak: Lengyelország legnagyobb és legrégebbi munkaadói szervezetének, amely 1989 óta működik.
Mi vagyunk az első lengyel egyetem, amely megkapta azt a kiváltságot, hogy csatlakozhat ehhez a fontos szervezethez.
Alapszabálya szerint a Lengyel Munkáltatók Szervezetének célja, hogy részt vegyen egy munkáltatóbarát állam kiépítésében a munkavállalói jogok megőrzése mellett. A szervezet aktívan részt vesz a Társadalmi Párbeszéd Tanácsának munkájában, valamint a Parlament és a parlamenti bizottságok ülésein. Ezt a célt szolgálja az államigazgatás különböző szintjein működő döntéshozó és tanácsadó testületek, valamint az uniós források felhasználását irányító bizottságok munkájában való részvétel is.

Olyan vállalatok között találtuk magunkat, mint többek között Orlen, Deloitte, Orange, Inpost vagy a Nationale Nederlanden. A Lengyel Munkáltatói Szervezetben való tagság a fent említett, a munkavállalók és a munkáltatók helyzetének alakítására gyakorolt valós hatás mellett lehetőséget ad az üzleti környezetbe való beilleszkedésre, a jogszabályok vagy a külföldi támogatások figyelemmel kísérésére is. Emellett a Collegium Humanum a fontos döntéshozókkal folytatott konzultációkon és találkozókon keresztül aktívan részt vesz a lengyel gazdaságot és munkaerőpiacot támogató jogszabályok kidolgozásában. Hiszünk abban, hogy jelentős változásokhoz járulhatunk hozzá, amelyek ténylegesen hozzájárulnak mind a munkaadók, mind a munkavállalók helyzetének javításához.

 

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Collegium Humanum az első egyetem, amely csatlakozott a Lengyel Munkaadók Szervezetéhez. Különös hangsúlyt fektetünk a diplomások felkészítésére és kompetenciáiknak a jelenlegi gazdasági kihívásokra való felkészítésére. Hidakat építünk a lengyel tudomány fejlődése, társadalmi felelőssége és az üzleti környezet között. Meggyőződésünk, hogy a lengyel munkaadók szervezetében való tagságunk tökéletes szinergiát teremt a tudomány világa, az üzleti gyakorlat és briliáns hallgatóink energiája között. A Collegium Humanumban a legjobb oktatókat alkalmazzuk, ami az elitképzés alapja. A gyakorlati tudást multidiszciplináris akadémiai szakemberek, egyetemes tudományos, didaktikai és menedzseri tapasztalattal rendelkező szakértők adják át.

Ingyenes webinar

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

Ingyenes webinar

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

Ingyenes tájékoztató webinar

Szerezz Pszichológia diplomát akár online végezhető képzésben!

Hogyan szerezz EU-s akkreditált Pszichológia diplomát akár online végezhető képzésben miközben a szakma kihívásaira is felkészülsz?

Ingyenes tájékoztató webinar

Szerezz Menedzsment diplomát akár online végezhető képzésben!

Hogyan szerezhetsz naprakész, gyakorlatias üzleti tudást a Menedzsment szakunkon már tavasztól, akár egy online elvégezhető képzés keretében? Tudd meg tájékoztató webinarunkból!

Üzleti előadások és egyetemi tájékoztató

ONLINE NYÍLT NAP

Vegyél részt izgalmas üzleti előadásokon, és tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online elvégezhető oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!