Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Menedzsment

magyar nyelven

Mit nyújt a Menedzsment alapképzés?

Képzésünk során elsajátíthatod mindazon készségeket és szakmai ismereteket, melyek szükségesek az üzleti életben való aktív és sikeres részvételhez.

Ezen a szakon a sikert tanulhatod meg. Azt, hogyan tudsz érvényesülni az üzleti életben, melyek azok a készségek, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy sikeressé válj. Megtanítunk üzletiesen, globálisan gondolkodni.

10 ok, amiért érdemes nálunk tanulni

Specializáció

13 választható specializáció

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Ma már nincs fontosabb, mint az adat. Ha vannak adataid, akkor mindent tudsz az illetőről, ismered a szokásait, ismered őt. Ebben a specializációban a társadalomtudományok, a kommunikáció, az (interperszonális) kapcsolatok mellett az adatokra fókuszálunk. Adatvédelem, adatelemzés: a jövő lesz a kezedben.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Ha tetszik a HR szakma és szeretsz emberekkel foglalkozni, céget építeni, ha a tehetségek felkutatása és menedzselése fontos a számodra, akkor ezt a specializációt javasoljuk, mert gyakorlati ismereteket és készségeket szerezhetsz a munkavállalók integrált, a személyes fejlődésre és a vállalat sikerére összpontosító csapatának irányításához.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Magyarországon a KKV-k (a kis és közepes vállalkozások) körébe tartozik a vállalkozások 85%-a. Ezen a specializáción megismerheted a KKV-k működésének sajátosságait, és megszerezheted a sikeres működés eléréséhez szükséges ismereteket és készségeket.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

A specializáció, ahol minden a logisztikáról, a nyersanyagok és késztermékek gazdaságilag hatékony áramlásáról, valamint az ügyfelekkel való megfelelő kommunikációról szól. A logisztika teljes területére alkalmazható tudást szerezhetsz a raktárkezeléstől a gyártásig, polcszervizig.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Ha szereted a marketinget és szeretnél marketinget tanulni, akkor érdemes ezt a specializációt választanod. Felkészítünk a marketingfejlesztés és a stratégia területén végzendő feladatok teljeskörű ellátására. Ismerni fogod a marketing eszközöket, és képes leszel majd hatékony marketing kampányok szervezésére és lebonyolítására.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Ez a specializációnk a marketing és az értékesítés menedzsment területére összpontosít. Foglalkozunk a fogyasztói piaci magatartással, a szolgáltatási és a kereskedelmi marketinggel, az online reklám sajátosságaival, a reklámkampányok és promóciós kampányok tervezésével, marketing stratégiák megtervezésével, valamint reklámpszichológiával.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Turisztika, szálloda és vendéglátóipari vállalkozások szervezési és menedzsment területén lévő aktuális trendekkel ismerkedhetsz meg ezen a specializáción. Gyakorlati ismereteid lesznek a reklámkampány-projektek megvalósításában, a marketingkutatások és a PR terén. Elsajátíthatod a hatékony tárgyalási technikákat, és megismerheted a stratégiai menedzsmentszemlélet alkalmazását a pénzügyek és a szolgáltatások minősége területén egyaránt.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Ezzel a specializációval a nemzetközi kapcsolatok, nemzetközi üzletek világára készülsz fel. Széleskörű ismeretekhez jutsz a nemzetközi üzleti menedzsment, stratégiai menedzsment, üzletszervezés, ügyfélkapcsolat-menedzsment, valamint marketing és értékesítés területén.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Egyik legfelkapottabb specializációnk, mely felkészít az online marketing kihívásaira, megtanít rendszerben gondolkodni, az online marketing eszközeit ismerteti meg veled. Képes leszel e-kereskedelmi projektek hatékony megvalósítására egy vállalaton/vállalkozáson belül, virtuális környezetben és az üzleti élet különböző területein is.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Ez a specializáció megtanítja, hogyan kell bevezetni egy márkát, hogyan és milyen csatornákon reklámozz, hogyan használd a közösségi médiát, hogyan viselkednek (és miért épp úgy) a vásárlóid, illetve hogyan építs brandet. Gyakorlatias, marketing alapú specializáció.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

Akkor érdemes ezt a specializációt választani, ha később szeretnél majd a diplomáciai szektorban elhelyezkedni, szívesen lennél üzleti diplomata. Erre készítünk fel, ezzel a specializációval széleskörű ismeretekre tehetsz szert a diplomácia története, a diplomáciai protokoll szabályai, a nemzetközi alapelvei, valamint a diplomáciai és konzuli jog területén egyaránt.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

A pszichológia minden pillanatban körbevesz, hatással van ránk és döntéseinkre. Ha az üzleti pszichológia és a coaching specializációt választod, akkor az egyetemi tanulmányaid alatt megszerezheted a szükséges elméleti ismereteket, valamint alapvető gyakorlati ismereteket a coaching és menedzsment területén.

Alapképzés (3 év) - Bachelor’s

A specializáció, amit hívhatnánk vezetőképzőnek is. Ha ezt választod arra tanítunk meg, hogyan lehetsz jó vezető, hogy kell és lehet vezetni egy vállalkozást, céget: eszközöket, szemléletet, kompetenciákat szerezhetsz olyan területeken, mint az önmenedzsment és az emberek menedzsmentje, valamint szervezeti és üzletfejlesztési stratégiák készítése.