Jelentkezz Menedzsment képzéseinkre!

Kezdd el egyetemi tanulmányaidat 2024 őszén!

Kezdj el végre önmagadba fektetni! Indulj el egy izgalmas utazáson, ahol a diploma megszerzése mellett esélyt kapsz arra is, hogy gyakorlatias, piacképes és alkalmazható tudással felvértezve szilárd alapot teremts egy sikeres jövőhöz.

nap
óra
perc
másodperc

Jelentkezési határidő: 2024. október 8.

Fektess a fejlődésedbe!

Régóta álmodozol egy diplomáról? Szeretnél magasabb szintre lépni a karrieredben vagy vállalkozásodban? Esetleg karrierváltáson gondolkodsz? Mi lenne, ha ebben az évben egy különleges ajándékot adnál önmagadnak? Egy olyat, ami hosszú távon értéket képvisel: az oktatás ajándékát.

 

Itt az idő, hogy elgondolkodj a jövődről, és arról, hogyan érheted el céljaidat. Ne hagyd, hogy a halogatás árnyékában maradj – most van az ideális alkalom arra, hogy megtedd az első lépést a vágyott diploma felé. Nálunk rugalmas tanulási lehetőségekkel, akár a munka és család mellett is elindulhatsz ezen az úton.

 

Tegyél egy ígéretet magadnak, hogy ezúttal a saját fejlődésed lesz a prioritás. Indítsd el a változást, és lépj az önmegvalósítás útjára már most! A tudás ajándéka az, ami éveken át tartó értéket és lehetőségeket nyújt, és amivel önmagadat gazdagíthatod a jövőben.

Karácsonyi ajándék, ami örökre megmarad

Karácsonykor hajlamosak vagyunk csak másokra gondolni, ajándékokat vásárolni szeretteinknek, és figyelmünket a családra és barátokra összpontosítani. De mi lenne, ha ebben az évben egy különleges ajándékot adnál önmagadnak is? Egy ajándékot, ami hosszú távon értéket képvisel: az oktatás ajándékát.

 

Az ünnepek ideális időszakot jelentenek arra, hogy elgondolkodj a jövődről és azon, hogyan érheted el céljaidat. Ne hagyd, hogy a halogatás árnyékában maradj – most van az ideális alkalom arra, hogy megtedd az első lépést a vágyott diploma felé. Nálunk rugalmas tanulási lehetőségekkel, akár a munka és család mellett is elindulhatsz ezen az úton.

 

Tegyél egy ígéretet magadnak ebben a karácsonyi időszakban, hogy ezúttal a saját fejlődésed lesz a prioritás. Indítsd el a változást, és lépj az önmegvalósítás útjára már most, az ünnepek alatt. A tudás ajándéka az, ami éveken át tartó értéket és lehetőségeket nyújt, és amivel önmagadat gazdagíthatod a jövőben.

Menedzsment képzés 13 specializáción

A szakmában aktívan szereplő oktatóink és a gyakorlatközpontú oktatási módszereink által biztosított magas színvonalú képzéseink hozzájárulnak a szakmai és személyes fejlődésedhez. A nálunk szerzett tudás és készségek nem csak a jelenlegi piaci trendekkel állnak összhangban, de felkészítenek téged a jövő kihívásaira is.

13 különböző üzleti specializációnkon olyan értékes ismereteket és készségeket szerezhetsz, amelyek széleskörűen alkalmazhatóak a munka világában. Ezek az eszközök segítenek abban, hogy sikeresen alkalmazkodj és érvényesülj a változó üzleti környezetben. Válaszd képzéseinket, és fedezd fel, hogyan formálhatod át a jövődet az elméleti tudás és a gyakorlati tapasztalatok által.

Szakmai fejlődés

Nem csak egy diplomát kínálunk, hanem egy új lehetőséget. Hagyd hátra a múltat, ahol minden mást előtérbe kellett helyezni, legyen az a munka vagy más teendők. Most eljött a pillanat, amikor kezedbe veheted az irányítást, és elindulhatsz önmagad és a karriered fejlesztésének irányába.

Online is elvégezhető

Rugalmas tanulmányi programunk és modern oktatási rendszerünk lehetővé teszik, hogy akár munka és családi kötelezettségek mellett is tanulhass. Munkaidőn kívüli tanórákkal, online csatlakozási lehetőséggel és visszanézhető órákkal várunk.

Ígéret önmagadnak

Ne hagyj ki egy lehetőséget sem, amely hozzásegíthet céljaid eléréséhez! Ezzel nem csak egy újévi fogadalmat teszel, hanem hosszú távú ígéretet önmagadnak. Tedd meg az első lépést, hogy megtapasztald, milyen (újra) egyetemi diáknak lenni és felfedezni új horizontokat!

Befektetés a jövődbe

Az egyetemi oktatás egy értékes befektetés, amely szakmai előnyöket biztosíthat számodra. Nemcsak a jelenlegi tudásod bővítheted, hanem a jövőbeli karrierlehetőségeidet is jelentősen növelheted. A megszerzett tudás és készségek az üzleti és személyes életben kamatoztathatóak.

miért érdemes nálunk tanulni?

Hallgatóink mondták

felvételi eljárás

REGISZTRÁLJ AZ ONLINE FELVÉTELI ELJÁRÁSBAN

TELJESÍTSD A FELVÉTELI ELJÁRÁS LÉPÉSEIT

  • Készítsd elő a szükséges dokumentumokat.
  • Juttasd el hozzánk az aláírt dokumentumokat és a szükséges csatolmányokat a megadott határidőn belül.
  • Egyenlítsd ki a tandíj vonatkozó összegét a megadott határidőn belül.

MENEDZSMENT KÉPZÉS TANDÍJAI

Kérjük, az alábbi Kapcsolatfelvételi űrlapon jelezd érdeklődési szándékod a következő szemeszterre vonatkozóan!