Fedezd fel az elme rejtelmeit, és segíts az embereknek a tudásoddal!

Kezdd el Pszichológia tanulmányaidat már 2024 őszén!

Indulj el egy izgalmas utazáson, ahol a diploma megszerzése mellett esélyt kapsz arra is, hogy gyakorlatias, piacképes és alkalmazható tudással felvértezve szilárd alapot teremts egy sikeres jövőhöz.

Jelentkezési határidő: 2024. október 8.

nap
óra
perc
másodperc

Hogyan lehetsz a változás kulcsa?

Nap mint nap szembesülünk olyan problémákkal, amelyek sokkal többek annál, mint amit a szem láthat: mentális egészségi problémák, családi konfliktusok, munkahelyi stressz, és az örök kérdés – „Hogyan érhetem el a boldogságot?”. Az emberek sokszor magányt, szorongást és reménytelenséget éreznek, és gyakran nem is tudják, merre induljanak.

 

A gyermekkor és a felnőttkor kihívásai, az emberi elme bonyolultsága és a társadalmi problémák mind olyan területek, ahol a pszichológia nem csak segíthet, de gyakran elengedhetetlen. Ezzel a képzéssel Te is lehetsz az a személy, aki megoldást kínál az embereknek a változáshoz.

Légy a jövő segítő szakembere!

A Pszichológia osztatlan képzés során a hallgatók széleskörű ismeretekre tesznek szert, és 8 specializációnk lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb területeken való elmélyülésre. Olyan szakemberek képzését tűztük ki célul, akik számára a pszichológia tudományterületének alapvető és alapos elméleti ismereteinek elsajátításán túl, a gyakorlati működés sem ismeretlen.

Célunk, hogy már tanulmányaik kezdetétől segítsük a hallgatókat a pályaorientációban, és ezen sokszínű és számtalan lehetőséget kínáló tudományterület minél alaposabb megismerésében. Hiszünk abban, hogy már tanulmányaik megkezdése idején támogathatjuk őket szakmai identitásuk felfedezésében.

Fektess a fejlődésedbe!

Régóta álmodozol egy diplomáról? Szeretnél magasabb szintre lépni a karrieredben vagy vállalkozásodban? Esetleg karrierváltáson gondolkodsz? Mi lenne, ha ebben az évben egy különleges ajándékot adnál önmagadnak? Egy olyat, ami hosszú távon értéket képvisel: az oktatás ajándékát.

 

Itt az idő, hogy elgondolkodj a jövődről, és arról, hogyan érheted el céljaidat. Ne hagyd, hogy a halogatás árnyékában maradj – most van az ideális alkalom arra, hogy megtedd az első lépést a vágyott diploma felé. Nálunk rugalmas tanulási lehetőségekkel, akár a munka és család mellett is elindulhatsz ezen az úton.

 

Tegyél egy ígéretet magadnak, hogy ezúttal a saját fejlődésed lesz a prioritás. Indítsd el a változást, és lépj az önmegvalósítás útjára már most! A tudás ajándéka az, ami éveken át tartó értéket és lehetőségeket nyújt, és amivel önmagadat gazdagíthatod a jövőben.

Mit kapsz a képzésen?

Mély alapismeretek

Megismerkedhetsz a pszichológia alapvető területeivel, az emberi motivációktól és érzelmektől az összetett mentális folyamatokig. Tanulmányozhatod az életkrízisek kezelésének módszereit egy átfogó, multidiszciplináris megközelítésben.

Gyakorlati alkalmazás

Tanulmányaid során nem csak elméleti tudásra teszel szert, de képes leszel ezt a tudást gyakorlatba is átültetni. Megtanulod, hogyan segíthetsz embereknek a mindennapi életük kihívásaiban, családi, munkahelyi vagy társadalmi problémák megoldásában, és miként támogathatod őket a változás útján.

Szakmai identitás

Képzésünk során nem csak a pszichológia tudományterületét ismerheted meg alaposan, de segítünk abban is, hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelő specializációt. Támogatunk szakmai identitásod felfedezésében és fejlesztésében, hogy biztosan megtaláld a helyed a pszichológia világában.

Befektetés a jövődbe

Az egyetem kiváló befektetés a szakmai pályafutásod szempontjából, amely nem csak pszichológiai ismereteidet mélyíti el, hanem karrierlehetőségeidet is jelentősen bővíti. A szerezhető tudás és készségek nemcsak a szakmában, hanem a személyes életben is értékesen kamatoztathatóak.

Online is elvégezhető képzés

Modern oktatási rendszerünk lehetővé teszi, hogy a saját életedhez igazodva, online folytathasd a tanulmányaidat. Nálunk akár munka, család vagy egyéb elfoglaltságok mellett is van lehetőséged a fejlődésre!

Specializációk

8 választható specializáció

A specializáció elméleti és gyakorlati ismeretek átadását tűzte ki célul azon hallgatók számára, akik a klinikai pszichológia területén tervezik folytatni tanulmányaikat. Olyan területek ismereteinek elsajátítására ad lehetőséget, mint a pszichopatológia, a viselkedési-és személyiségzavarok, pszichózis, szenvedélybetegségek, szorongásos zavarok stb. területén, valamint a diagnózis felállításának és a terápiás terv megalkotásának folyamatába is betekintést ad. Részletesen tárgyaljuk továbbá az érzelmek keletkezésének, a tudattalan döntési folyamatok hátterének okait, és az emberi viselkedés és az agyi struktúrák közötti kapcsolatot. A specializációt azoknak ajánljuk, akik a mentális nehézségekkel küzdők számára szeretnének segítséget, és szakszerű pszichológiai támogatást nyújtani.

 

Tárgyalt témakörök és területek:

 

 • gyermekek és serdülők klinikai pszichológiája
 • felnőttek klinikai pszichológiája
 • neuropszichológia
 • pszichoterápia
 • pszichofarmakológia
 • pszichoszomatika
 • viselkedési-és személyiségzavarok
 • szorongásos és neurotikus rendellenességek
 • kémiai és viselkedéses függőségek
 • evészavarok
 • skizofrénia és egyéb pszichotikus zavarok
 • affektív zavarok (hangulatzavarok)
 • pszichotraumatológia és pszichopatológia
 • pszichoonkológia
 • fogyatékkal élők pszichológiája

 

Releváns szakmai továbblépési lehetőségek:

 

Pszichoterápiás központok; ifjúsági, család-, házassági és párkapcsolati tanácsadási szolgáltatások; ambulanciák, klinikák, pszichiátriai osztályok; krízisintervenciós központok; mentális egészségügyi központok; pszichológiai / pedagógiai tanácsadó központok.

 

* A specializáció elvégzése teret ad a pszichológia egyes irányzataiban történő elmélyedéshez, azonban az egyes országokban érvényes szabályozás értelmében a pszichológus diploma nem minden esetben elegendő a jelölt területeken való munkavállaláshoz (módszerspecifikus vagy szakpszichológusi képzés elvégzése válhat szükségessé).

A specializáció fókuszában az emberi viselkedés és motiváció mélyebb megértése, a hatékony kapcsolatépítés és az ún. ‘people management’ megismerése és gyakorlati elsajátítása állnak, a jobb szervezeti és vállalati eredmények elérése érdekében. A specializáción folytatott tanulmányok a pszichológia területén szerzett elméleti ismereteket olyan gyakorlati készségekekkel kombinálják, mint a coaching, a mentorálás, tárgyalástechnikai és a fogyasztói magatartás megismerése. Ezen készségek birtokában a hallgatók képesek lesznek olyan területeken helyt állni, mint a megfelelő ösztönző rendszerek kiválasztása, fejlesztése és bevezetése, valamint kompetenciáik kibővítésére nyílik lehetőség a tárgyalási-és konfliktuskezelési technikák, a kiválasztás és HR, valamint az ügyfelekkel folytatott munka területén.

A specializáción kiemelt figyelmet kap a hatékony menedzsment témája a jövő HR szakembereinek, vezetőinek, felsővezetőinek és munkatársainak megfelelő szakmai felkészítésével.

 

Tárgyalt témakörök és területek:

 

 • munka- és szervezetpszichológia, egyén és csoport elemzése, fejlesztése, értékelés
 • vezetőfejlesztés
 • coaching és mentoring
 • marketing és értékesítés pszichológiája
 • emberi erőforrás menedzsment: toborzás és kiválasztás, teljesítményértékelés, munkakörtervezés-és fejlesztés
 • interperszonális készségek tréning
 • reklámpszichológia
 • a kockázat és befektetés pszichológiai vonatkozásai
 • teljesítmény menedzsment

 

Releváns szakmai továbblépési lehetőségek:

 

Szervezetek és intézmények HR osztálya,  marketing és sales, toborzás és kiválasztás, magán-és közszféra intézményei/szervezetei, tanácsadás (vezetői), média-, PR-, és reklámügynökségek, pszichológiai klinikák és rendelők.

A családterápia azon pszichológiai problémák felismerésével és megoldásával foglalkozik, amiket az egyének szociális hálózataik és jelentős személyekkel való kapcsolataik összefüggésében élnek meg. A családtagok közötti kölcsönhatásra és a családi kapcsolatok minőségére fókuszál. A leggyakrabban a családban betöltött életciklusváltásokkal, kommunikációs elakadásokkal, pszichoszomatikus zavarokkal, és krízisekkel foglalkozik. 

 

Tárgyalt témakörök és területek:

 

 • A gyermeknevelés és a serdülőkor problémái és feladatai
 • A stressz és az agresszió kezelése az iskolában
 • Az iskolai tanulás és tanítás támogatása
 • Gyermekpszichológia
 • Fiatalkori devianciák
 • Családi életciklusok és krízisek
 • Pszichoszomatikus betegségek kialakulása a családi rendszerben

 

Releváns szakmai továbblépési lehetőségek:

 

Oktatási, rehabilitációs, és reszociális intézmények; pszichológiai-pedagógiai tanácsadó központok; oktatási központok; családsegítő központok; körzeti konzultációs központok; örökbefogadó központok.

 

* A specializáció elvégzése teret ad a pszichológia egyes irányzataiban történő elmélyedéshez, azonban az egyes országokban érvényes szabályozás értelmében a pszichológus diploma nem minden esetben elegendő a jelölt területeken való munkavállaláshoz (módszerspecifikus vagy szakpszichológusi képzés elvégzése válhat szükségessé).

Az egészségpszichológia specializáció a mentális jelenségek az emberi egészség általános állapotára gyakorolt hatásával, valamint az egészség mentális jóllétre gyakorolt hatásával foglalkozik. A specializáció abban támogatja a hallgatókat, hogyan nyújthatnak szakmai támogatást a betegségek megelőzését és az egészség megőrzését szolgáló intézményekben, szervezetekben, kampányok során nyújtott tevékenységük során akár egyéni, akár szervezeti szinten. A cél az egészségügyi erőforrások megerősítése, az egészség megőrzésével, visszanyerésével és fejlesztésével kapcsolatos pszichológiai tényezők vizsgálata.

 

Tárgyalt témakörök és területek:

 

 • támogató csoportok szervezése és működtetése
 • a betegség, a halál és a gyász pszichológiája
 • a stressz pszichológiája
 • kiégés kezelése és kiégésmegelőzés
 • pszichoszociális kockázatok felmérése

 

Releváns szakmai továbblépési lehetőségek:

 

Egészségügyi intézmények; tanácsadói központok; mentális egészségügyi központok; szervezeteknek nyújtott egészségpszichológiai felméréssel és intervencióval foglalkozó pszichológiai közösségek.

 

* A specializáció elvégzése teret ad a pszichológia egyes irányzataiban történő elmélyedéshez, azonban az egyes országokban érvényes szabályozás értelmében a pszichológus diploma nem minden esetben elegendő a jelölt területeken való munkavállaláshoz (módszerspecifikus vagy szakpszichológusi képzés elvégzése válhat szükségessé).

A specializáció választásakor a hallgatók megismerhetik az emberi szexuális fejlődés folyamatát, betekintést nyerhetnek a szexualitás és a nemi identitás körüli problémák és esetleges zavarok kialakulásának okaiba, mindezt nemcsak az egyén szintjén, hanem társadalmi-kulturális szinten is vizsgálva. A specializáción végzettek elmerülhetnek a szexualitás kapcsán felmerülő terápiás munka sajátosságaiban, a szexuális nevelés fontosságában, mely az első lépést jelentheti afelé, hogy szakmai útjuk folytatásaként sikeresen támogathassák a szexuális zavarokkal küzdőket.

 

Tárgyalt témakörök és területek:

 

 • szexuális zavarok és terápiás megoldások
 • pszichoszexuális fejlődés és szexuális nevelés
 • szexuális bűnözés
 • terápiás módszerek a szexuálpszichológiában

 

Releváns szakmai továbblépési lehetőségek:

 

Mentális egészséggel foglalkozó klinikák, pszichológiai tanácsadó központok, klinikák és egészségügyi intézmények, párkapcsolati tanácsadás, diagnosztikai és konzultációs központok, nemi és szexuális problémákkal foglalkozó kutatási központok.

 

* A specializáció elvégzése teret ad a pszichológia egyes irányzataiban történő elmélyedéshez, azonban az egyes országokban érvényes szabályozás értelmében a pszichológus diploma nem minden esetben elegendő a jelölt területeken való munkavállaláshoz (módszerspecifikus vagy szakpszichológusi képzés elvégzése válhat szükségessé).

A specializáció lehetővé teszi a hallgatók számára a biológiai regeneráció és a rehabilitáció folyamatának megismerését, és felkészíti őket a versenysportolókkal, edzőkkel vagy sportegyesületekkel közös munkára. A képzés célja a sportpszichológia legújabb kutatásainak követésével a rekreáció, a sport és a testnevelés területén a hallgatók számára átadni a pszichológiai gyakorlathoz szükséges alapismereteket, valamint ezek alkalmazásának lehetőségét az edzés és a versenyzés során felmerülő konkrét pszichológiai problémák megoldásában. Napjainkban a sportpszichológusok munkája egyre elterjedtebbé és fontosabbá válik: feladatuk a sportolók fejlődésének, motivációjának és problémamegoldásának támogatása mind amatőr, mind profi szinten.

 

Tárgyalt témakörök és területek:

 

 • a sportedzés pszichológiája,
 • fiziológia, 
 • fejlődéspszichológia
 • neuropszichológia;
 • a sportorvoslás alapjai;
 • a testmozgás és a sport pszichológiája;
 • sportpszichológiai módszerek
 • pszichológia a fogyatékkal élők rehabilitációjában és sportolásában
 • szabadidősport és animáció
 • a relaxációs tréning pszichológiája
 • motiváció és stressz a sportban
 • pszichológus, mint a sportedzői team tagja

 

Releváns szakmai továbblépési lehetőségek:

 

Sport-és fitneszklubok; szanatóriumok, gyógyfürdők és gyógyfürdő központok, média, klinikák és rehabilitációs központok, állami és magán egészségügyi ellátás, oktatási intézmények, sportklubok, sport-és szabadidő központok, magánklinikák és rendelők.

A reklám, a média és a társadalmi kommunikáció pszichológiájának tanulmányozásával a hallgató az alapvető kommunikációs ismeretek elsajátításán túl gyakorlati készségeket szerezhet többek között a marketing kampányok, a marketingkutatás, a márkapozícionálás stb. területeken. A tanulmányok során bemutatjuk a modern média működését, a különböző országok médiatörvényeit, és segítjük a hallgatókat kommunikációs és meggyőzési/érvelési, valamint nyilvános beszédkészségük fejlesztésében is. Az órákat a marketing- és reklámügynökségek képviselői, valamint a média világának elismert szakemberei tartják.

 

Tárgyalt témakörök és területek:

 

 • Interperszonális kommunikáció
 • Közösségi média
 • A média szerepe a kultúrában és az oktatásban
 • Sajtó, rádiós és televíziós workshopok
 • Piac-és médiakutatás
 • Internetes kommunikáció módszerek
 • PR
 • Az internet pszichológiája
 • A reklám pszichológiája
 • Sajtó- és médiajog
 • A befolyásolás és meggyőzés pszichológiája
 • Pszichológia a politikában
 • Az értékesítés pszichológiája
 • A média társadalmi és kulturális hatásai

 

Releváns szakmai továbblépési lehetőségek:

 

Oktatási intézmények; különféle médiumok; marketing-és médiaügynökségek; HR vagy PR osztályok; alapítványok és egyesületek.

A szociálpszichológia mélyebb tanulmányozása lehetővé teszi, hogy elméleti és gyakorlati ismeretekre tegyünk szert az egyének, valamint a társadalmi csoportok viselkedésével, és a köztük zajló interakciók megértése vonatkozásában.

 

Tárgyalt témakörök és területek:

 

 • társas kapcsolatok, csoportok, csoportdinamikai működés
 • szerepek, szerepkonfliktusok
 • a társadalom szerkezete, felépítése, a társadalom rétegződése
 • szociális intézményrendszerek
 • szociológiai eredmények – kutatások és statisztikai adatok

 

Releváns szakmai továbblépési lehetőségek:

 

Szociológiai felmérésekben való részvétel kutatóintézeti munkában; tanácsadó központok; csoportokkal való pszichológiai munka; szociális otthonok; nevelési intézmények; kórházak és egészségügyi intézmények;  krízisintervenciós központok; büntetés-végrehajtási intézetek, reklám/marketing/PR területen.

Akkreditáció

A Pszichológia képzésünk a Lengyel Köztársaság Tudományos és Felsőoktatási Minisztériuma, valamint a Lengyel Akkreditációs Bizottság (PKA) által akkreditált 5 éves osztatlan mesterképzés Varsóban.

Akkreditációs dokumentumainkat ide kattintva találod.

A képzés lebonyolítója

Egyetemünk magyar nyelvű 5 éves osztatlan Pszichológia mesterképzését a Collegium Humanum Varsói Menedzsment Egyetem Magyar Nyelvű Képzési Intézete bonyolítja Varsóban távoktatási (akár online) formában.

felvételi eljárás

REGISZTRÁLJ AZ ONLINE FELVÉTELI ELJÁRÁSBAN

jelentkezési űrlap kitöltésével egyidejűleg a jelentkezés feltétele egy önéletrajz, valamint egy motivációs levél csatolása (ezen csatolandó dokumentumok a jelentkezést követően, 48 órán belül is benyújthatók).

 

Az online jelentkezéshez szükséges csatolni egy fotót az érettségi bizonyítványról, melyet a jelentkezés leadását követően legkésőbb 48 órán belül fel kell tölteni az adatlapra.

 

A jelentkezés véglegesítéséhez elengedhetetlen az érettségi bizonyítvány közjegyző által hitelesített másolatának leadása személyesen vagy postai úton eredetiben / e-hitelesített elküldése. Ennek a pótjelentkezés időszakában legkésőbb október 30-ig (őszi szemeszter kezdésnél), illetve március 31-ig (tavaszi szemeszter kezdésnél) be kell érkeznie hozzánk.

 

a) Érettségi bizonyítvány:

 

Mivel a dokumentumot eredeti példányban nem, csak másolatban kérjük elküldeni, ezért annak közjegyzővel hitelesített másolatát várjuk.

 

A végzettséget igazoló okmány hiteles másolatának elküldése / átadása feltétlen szükséges a beiratkozás véglegesítéséhez (a jelentkezés még ennek hiányában elindítható). Ezen hitelesített dokumentum másolatot eredeti példányban papír alapon, vagy digitálisan, e-hitelesített változatban is eljuttathatod hozzánk.

 

b) Önéletrajz:

 

Az önéletrajz bármilyen típusú lehet, melyet PDF fájlformátumban kérünk beküldeni, ahol a fájl elnevezése az “önéletrajz” szóból, valamint a jelentkező teljes nevéből áll az alábbiak szerint: “önéletrajz_Minta_Mária”.

 

c) Motivációs levél:

 

A motivációs levél formai kritériumai a következők:

 

 • Maximum egy A/4-es oldal terjedelmű (Times New Roman 12-es betűméretben, sorkizárt elrendezéssel, 1-es sorközökkel) PDF fájlformátumú dokumentum, ahol a fájl elnevezése a “motivációs levél” szóból, valamint a jelentkező teljes nevéből áll az alábbiak szerint: “motivációs_levél_Minta_Mária”

 

A motivációs levél tartalmi kritériumai a következők:

 

 • rövid, önreflektív bemutatkozás (alapvető értékek, erősségek és fejlesztendő területek mentén)
 • esetleges korábbi tanulmányok és munkatapasztalat pár mondatban történő részletezése;
 • a pszichológia szakra történő jelentkezés motivációja, a szakmai jövőkép felvázolása;
 • a pszichológia területéhez kapcsolódó esetleges önkéntes és önismereti tevékenységek részletezése.

TELJESÍTSD A FELVÉTELI ELJÁRÁS LÉPÉSEIT

A beérkezett jelentkezések első körös szűrése után egy rövid felvételi beszélgetésre hívunk, mely online kerül megrendezésre. A szóbeli felvételi célja, hogy teret adjon a jövőbeni hallgatókkal való rövid ismerkedésre, és a pályaválasztással kapcsolatos motiváció és pályaorientáció feltérképezésére.

 

A felvételi beszélgetésre minden jelentkezőnek külön behívó levelet küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre a vizsgabeosztás elkészültét követően, de legkésőbb a felvételi beszélgetés időpontját megelőző egy hétben. (Akik a márciusi jelentkezési határidő napján, vagy az azt megelőző napokban jelentkeznek, számukra a felvételi beszélgetés időpontját – a közeli határidő okán – a megelőző napokban tesszük közzé.) A beosztás módosítása csak indokolt esetben lehetséges.

 

Fontosabb határidők, időpontok az osztatlan Pszichológia képzésre történő felvételi eljárásban:

 

Jelentkezési határidő: 2024. március 5.

 

A szóbeli felvételi beszélgetések időpontjáról e-mail üzenetben értesítünk.

 

Felvétellel kapcsolatos kiértesítések időpontja: folyamatosan, de legkésőbb 2024. március 10-ig.

Pótjelentkezési határidő:

2024. március 31. – Ezen időszak végéig a hallgató összes dokumentumának hiánytalanul meg kell érkeznie, és a fizetési kötelezettségének eleget kell tennie ahhoz, hogy elindulhasson a képzésben.

 

A 2023/24-es tavaszi félév 2024. március 11-től 2024. június 22-ig tart.

 

A Pszichológia szakra felvettek részére az évnyitó 2024. márciusában, online kerül sor.

 

Az oktatás a 2024. március 11-i héten kezdődik.

 

A pontos órarendről a hallgatók a felvételt követően e-mailben kapnak tájékoztatást. Az órák hétköznapi napokon munkaidő után (17:00-20:10 között) és szombati napokon kerülnek megtartásra.

 

Az előadás típusú kurzusokról felvétel készül, mely a hallgatók számára visszanézhetők, a gyakorlati kurzusok (szemináriumok, workshopok) teljesítésének feltétele az órák 80%-án való részvétel. (Ezen órák a személyiségi jogok és a szakmai etikai normák szem előtt tartása okán nem kerülnek rögzítésre.)

A beérkezett jelentkezések első körös szűrése után egy rövid felvételi beszélgetésre hívunk, mely online kerül megrendezésre. A szóbeli felvételi célja, hogy teret adjon a jövőbeni hallgatókkal való rövid ismerkedésre, és a pályaválasztással kapcsolatos motiváció és pályaorientáció feltérképezésére.

 

A felvételi beszélgetésre minden jelentkezőnek külön behívó levelet küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre a vizsgabeosztás elkészültét követően, de legkésőbb a felvételi beszélgetés időpontját megelőző egy hétben. (Akik az október 15-i határidő napján, vagy az azt megelőző napokban jelentkeznek, számukra a felvételi beszélgetés időpontját – a közeli határidő okán – a megelőző napokban tesszük közzé.) A beosztás módosítása csak indokolt esetben lehetséges.

Fontosabb határidők, időpontok az osztatlan Pszichológia képzésre történő felvételi eljárásban:

Jelentkezési határidő: 2023. október 15.

A szóbeli felvételi beszélgetések időpontja: 2023. október 2-20. között (ONLINE)

Felvétellel kapcsolatos kiértesítések időpontja: folyamatosan, de legkésőbb 2023. október 20-ig

Pótjelentkezési határidő: 2023. október 31. – Ezen időszak végéig a hallgató összes dokumentumának hiánytalanul meg kell érkeznie, és a fizetési kötelezettségének eleget kell tennie ahhoz, hogy elindulhasson a képzésben.

A 2023/24-es őszi félév 2023. október 16-tól  2024. február 10-ig tart.

A Pszichológia szakra felvettek részére az évnyitó (a Menedzsment szaktól eltérő időpontban) 2023. október 20-án, 17 órakor, online kerül sor.

Az oktatás a 2023. október 23-i héten kezdődik.

A pontos órarendről a hallgatók a felvételt követően e-mailben kapnak tájékoztatást. Az órák hétköznapi napokon munkaidő után (17:00-20:10 között) és szombati napokon kerülnek megtartásra.

Az előadás típusú kurzusokról felvétel készül, mely a hallgatók számára visszanézhetők, a gyakorlati kurzusok (szemináriumok, workshopok) teljesítésének feltétele az órák 80%-án való részvétel. (Ezen órák a személyiségi jogok és a szakmai etikai normák szem előtt tartása okán nem kerülnek rögzítésre.)

A beérkezett jelentkezések első körös szűrése után egy rövid felvételi beszélgetésre hívunk, mely online kerül megrendezésre. A szóbeli felvételi célja, hogy teret adjon a jövőbeni hallgatókkal való rövid ismerkedésre, és a pályaválasztással kapcsolatos motiváció és pályaorientáció feltérképezésére.

 

A felvételi beszélgetésre minden jelentkezőnek külön behívó levelet küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre a vizsgabeosztás elkészültét követően, de legkésőbb a felvételi beszélgetés időpontját megelőző egy hétben. 

 

A pontos órarendről a hallgatók a felvételt követően e-mailben kapnak tájékoztatást. Az órák hétköznapi napokon munkaidő után (17:00-20:10 között) és szombati napokon kerülnek megtartásra.

 

Ahhoz, hogy valaki hallgatónnká váljon, minden szükséges dokumentumának és első tandíjának be kell érkeznie hozzánk a megadott határidőig.

 

Az előadás típusú kurzusokról felvétel készül, mely a hallgatók számára visszanézhetők, a gyakorlati kurzusok (szemináriumok, workshopok) teljesítésének feltétele az órák 80%-án való részvétel. (Ezen órák a személyiségi jogok és a szakmai etikai normák szem előtt tartása okán nem kerülnek rögzítésre.)

PSZICHOLÓGIA KÉPZÉS TANDÍJAI

A márciusban induló képzésünkre a jelentkezést lezártuk, az őszi szemeszterre való jelentkezést várhatóan nyáron nyitjuk meg. Az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon jelezheted a jelentkezési szándékod a következő félévre vonatkozóan.

A márciusban induló képzésünkre az előjelentkezést lezártuk. Jelenleg pótjelentkezéseket tudunk fogadni, melynek határideje: 2024. március 31.
Kérjük ügyelj arra, hogy a jelentkezéshez szükséges dokumentumoknak és az első időszakos tandíjnak legkésőbb április 4-ig hiánytalanul meg kell érkeznie. A félév maximális létszámkorlátjának elérése esetén a felvételt megkezdjük az őszi szemeszterre is. Amennyiben még a tavaszi/nyári szemeszterre jelentkeztél, és a létszámkorlát téged is érintene, erről minden esetben tájékoztatást kapsz a felvételi második, szóbeli fordulójában.