A Lengyel Akkreditációs Bizottság (Polska Komisja Akredytacyjna PKA) akkreditációja a Poznańi Pszichológiai Tanszék számára.

A Lengyel Akkreditációs Bizottság (PKA) elnöksége a programértékelést és a helyszíni látogatást követően pozitív értékelést adott ki a Collegium Humanum poznańi kihelyezett irodájának egylépcsős pszichológia mesterképzéséről. A képzési folyamat „lehetővé teszi a pszichológia szakos hallgatók számára, hogy egy egyszintű, gyakorlati profilú mesterképzésben elérjék a kívánt tanulási eredményeket”. Ugyanakkor hangsúlyozták, hogy a tudományért és felsőoktatásért felelős miniszter kötelező érvényű rendeletében meghatározott valamennyi kritérium teljesült.

A PKA 5 éves időtartamra adta meg az akkreditációt.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani hallgatóinknak, tanárainknak és partnereinknek a Collegium Humanum pszichológia szakirányú tanulmányok iránti elkötelezettségükért és fejlődésükért.

Kérjük az érdeklődőket, hogy tekintsék meg a PKA által pozitívan értékelt pszichológiai képzési kínálatunkat – https://humanum.pl/studia-w-poznaniu/psychologia-2/ -, amelyről a PKA pozitív értékelést adott.

INGYENES WEBINAR - IDÉN UTOLJÁRA!

Menedzsment diploma online

Tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!