A TV2 Tények műsorában szerepelt az újonnan induló Pszichológia osztatlan képzésünk

Egyetemünk mindig is arra törekedett, hogy a legkorszerűbb és leggyakorlatiasabb oktatást nyújtsa. A különlegességünk, hogy nálunk minden szak akár 100%-ban online is elvégezhető. „Ez nagyon fontos azoknak, akik munka mellett, család mellett próbálnak egyensúlyozni az életükben, és szeretnének továbbtanulni” – mondta Czopkó Nóra, a Pszichológia szakfelelős. Így bárkinek is lehetősége nyílik tanulni, ha szakmát szeretne váltani, vagy egyszerűen továbbképzést keres. 

 

A képzés ötéves és osztatlan, ami azt jelenti, hogy csupán egy felvételi eljárásra lesz szükséged a képzés elvégzéséhez. Sőt, ami még jobbá teszi ezt a lehetőséget: nincs ponthatár a bekerüléshez. Noll-Batek Frigyes, Tagozatunk Prorektora is kiemelte: “Egyik képzésünkön sincs ponthatár, mert hiszünk abban, hogy nem a pontok, meg nem az érettséginek az eredménye vagy a múltbeli teljesítmény határozza meg a jövőbeni lehetőségünket és elkötelezettségünket.” 

A Varsói Menedzsment Egyetemen már több mint 32.000 diák tanul és 45.000-nél is többen szereztek diplomát. A Pozsonyi Kihelyezett Tagozaton és a magyar nyelvű képzéseken pedig több mint ezer hallgató bővíti tudását. 

 

Az akár 100% online képzésünk előnyei a pandémia ideje alatt váltak igazán nyilvánvalóvá, ahogyan Nóra is mondja: „Talán egyikünk sem gondolta, hogy ilyen szinten tudunk átállni a távoktatásra.” 

A Pszichológia képzésre még október 15-ig jelentkezhetsz, 20-án pedig kezdődik az oktatás, de ha esetleg később kapnál kedvet a tanuláshoz, akkor még október 31-ig van lehetőséged egy pótfelvételi eljárás keretein belül csatlakozni. 

 

Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget! Képezd magad egy elismert intézményben, és szerezz EU-s diplomát a Varsói Menedzsment Egyetemen!

 

Indítsd el velünk pszichológus karriered, és válj a jövő segítő szakemberévé, aki nem csak elméletben, hanem gyakorlatban, a való élet kihívásaira is készséggel tudja alkalmazni az egyetemen tanultakat!

Ingyenes webinar

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

Ingyenes webinar

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

Ingyenes tájékoztató webinar

Szerezz Pszichológia diplomát akár online végezhető képzésben!

Hogyan szerezz EU-s akkreditált Pszichológia diplomát akár online végezhető képzésben miközben a szakma kihívásaira is felkészülsz?

Ingyenes tájékoztató webinar

Szerezz Menedzsment diplomát akár online végezhető képzésben!

Hogyan szerezhetsz naprakész, gyakorlatias üzleti tudást a Menedzsment szakunkon már tavasztól, akár egy online elvégezhető képzés keretében? Tudd meg tájékoztató webinarunkból!

Üzleti előadások és egyetemi tájékoztató

ONLINE NYÍLT NAP

Vegyél részt izgalmas üzleti előadásokon, és tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online elvégezhető oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!