A TV2 Tények műsorában szerepelt az újonnan induló Pszichológia osztatlan képzésünk

Egyetemünk mindig is arra törekedett, hogy a legkorszerűbb és leggyakorlatiasabb oktatást nyújtsa. A különlegességünk, hogy nálunk minden szak akár 100%-ban online is elvégezhető. „Ez nagyon fontos azoknak, akik munka mellett, család mellett próbálnak egyensúlyozni az életükben, és szeretnének továbbtanulni” – mondta Czopkó Nóra, a Pszichológia szakfelelős. Így bárkinek is lehetősége nyílik tanulni, ha szakmát szeretne váltani, vagy egyszerűen továbbképzést keres. 

 

A képzés ötéves és osztatlan, ami azt jelenti, hogy csupán egy felvételi eljárásra lesz szükséged a képzés elvégzéséhez. Sőt, ami még jobbá teszi ezt a lehetőséget: nincs ponthatár a bekerüléshez. Noll-Batek Frigyes, Tagozatunk Prorektora is kiemelte: “Egyik képzésünkön sincs ponthatár, mert hiszünk abban, hogy nem a pontok, meg nem az érettséginek az eredménye vagy a múltbeli teljesítmény határozza meg a jövőbeni lehetőségünket és elkötelezettségünket.” 

A Varsói Menedzsment Egyetemen már több mint 32.000 diák tanul és 45.000-nél is többen szereztek diplomát. A Pozsonyi Kihelyezett Tagozaton és a magyar nyelvű képzéseken pedig több mint ezer hallgató bővíti tudását. 

 

Az akár 100% online képzésünk előnyei a pandémia ideje alatt váltak igazán nyilvánvalóvá, ahogyan Nóra is mondja: „Talán egyikünk sem gondolta, hogy ilyen szinten tudunk átállni a távoktatásra.” 

A Pszichológia képzésre még október 15-ig jelentkezhetsz, 20-án pedig kezdődik az oktatás, de ha esetleg később kapnál kedvet a tanuláshoz, akkor még október 31-ig van lehetőséged egy pótfelvételi eljárás keretein belül csatlakozni. 

 

Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget! Képezd magad egy elismert intézményben, és szerezz EU-s diplomát a Varsói Menedzsment Egyetemen!

 

Indítsd el velünk pszichológus karriered, és válj a jövő segítő szakemberévé, aki nem csak elméletben, hanem gyakorlatban, a való élet kihívásaira is készséggel tudja alkalmazni az egyetemen tanultakat!

INGYENES WEBINAR - IDÉN UTOLJÁRA!

Menedzsment diploma online

Tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!