Collegium Humanum diákja a lengyel úszóbajnok!

Kulaga Dominika, a rzeszówi Collegium Humanum pszichológia szakos hallgatója arany- és bronzérmet, valamint nagyszerű helyezést ért el a 2019/2020-as lengyelországi akadémiai bajnokságok osztályozójában. Mivel Dominika szerette volna képviselni egyetemét a sportversenyeken, ő volt a fő kezdeményezője a Collegium Humanum Akadémiai Sportegyesület (ASA) létrehozásának.

 

A Rzešović 2020. október 10-én, a Lengyel Akadémiai Bajnokság második napján, amely idén Lublinban került megrendezésre, a női 50 méteres mellúszás kategóriában lengyel bajnoki címet szerzett úszásban. Az utolsó napon Dominika bronzérmet is szerzett úszásban, a női 50 méteres klasszikus stílusú kategóriában. Ezekkel a helyezésekkel a 2019/2020-as AMP 354 női indulója közül a legjobb eredményt érte el, valamint a magánegyetemek képviselőinek első helyét a fent említett szakágakban! Diákunk a Collegium Humanum egyetlen női képviselőjeként az éremtáblázat 17. helyét szerezte meg számunkra – annak ellenére, hogy 45 főiskola több mint 500 versenyzője versenyzett vele.

Nem ezek diákunk első és egyetlen eredményei. Dominika Kulaga a legjobb úszóedző, a junior válogatott tagja, a 2019-es téli lengyel szenior és junior úszóbajnokság bronzérmese és a lengyel bajnokság többszörös döntőse. Dominika érmei büszkeséggel töltik el a Collegium Humanumot – ő volt az, aki az úszóversenyeken egyetemünket képviselve kezdeményezte a Collegium Humanum Akadémiai Sportegyesület létrehozását, és egyúttal annak elnöke is lett. Ezzel az ő érdeme a Collegium Humanum akadémiai sportban való részvétele, amit az is kifejez, hogy Marian Dymalskie, Ph.D., MBA, DBA tagja az egyetemi konventnek, aki egyben a FISU (Fédération Internationale du Sport Universitaire), az Akadémiai Sport Nemzetközi Szövetségének alelnöki tisztségét is betölti.

 

Az egész Collegium Humanum akadémiai család nevében – gratulálunk Dominikának!

Ingyenes webinar

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

Ingyenes webinar

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

Ingyenes tájékoztató webinar

Szerezz Pszichológia diplomát akár online végezhető képzésben!

Hogyan szerezz EU-s akkreditált Pszichológia diplomát akár online végezhető képzésben miközben a szakma kihívásaira is felkészülsz?

Ingyenes tájékoztató webinar

Szerezz Menedzsment diplomát akár online végezhető képzésben!

Hogyan szerezhetsz naprakész, gyakorlatias üzleti tudást a Menedzsment szakunkon már tavasztól, akár egy online elvégezhető képzés keretében? Tudd meg tájékoztató webinarunkból!

Üzleti előadások és egyetemi tájékoztató

ONLINE NYÍLT NAP

Vegyél részt izgalmas üzleti előadásokon, és tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online elvégezhető oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!