Egyetemünk a TV2 Tények Plusz műsorában: Az AI szerepe az oktatásban és üzletben

Büszkék vagyunk arra, hogy Noll-Batek Frigyes, a Collegium Humanum Varsói Menedzsment Egyetem Pozsonyi Kihelyezett Tagozatának prorektora és Kerek István, egyetemi óraadó tanárunk, valamint a mesterséges intelligencia munkacsoportunk vezetője a TV2 Tények Plusz műsorában osztotta meg szakértői látásmódját!

 

Milyen irányba halad a világ, és milyen szerepet játszik benne a mesterséges intelligencia? Ezek a kérdések manapság sokakat foglalkoztatnak. A mesterséges intelligencia számtalan területen befolyásolja életünket, és a Chat GPT technológia – amit egyetemünk is alkalmaz az oktatásban – segít minket jobban megérteni és kiaknázni ezt a fejlett technológiát.

 

Ahogy Noll-Batek Frigyes fogalmazott: „Felsőoktatási intézményként nekünk egy fontos feladatunk, illetve felelősségünk, hogy a jövő üzleti vezetőinek, munkatársainak megtanítsuk azt, hogy a mesterséges intelligenciát és az ehhez kapcsolódó technológiákat hogyan lehet jól használni.” – Ezt az elkötelezettséget és innovatív szemléletmódot tükrözi egyetemünk képzési programja is.

Az AI új paradigmát jelent az oktatásban, a kutatásban és az üzleti életben is. A mesterséges intelligencia által lehetővé tett alkalmazások széles skálája segít hallgatóinknak a jövőbeni kihívásoknak megfelelő, gyakorlati szemléletű tudásra szert tenni, hogy sikeresen alkalmazhassák ezt a tudást a karrierjük során.

 

Nézd meg a teljes riportot a linkre kattintva, és ismerd meg közelebbről a mesterséges intelligencia jelentőségét a mai világban: https://tenyek.hu/video/lelegzetelallito-de-felelmetes/

INGYENES WEBINAR - IDÉN UTOLJÁRA!

Menedzsment diploma online

Tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!