Gratulálunk végzős hallgatóinknak a diplomájukhoz!

Szívből gratulálunk minden frissen végzett hallgatónknak a megszerzett diplomájukhoz! 

 

2023. szeptember 17-én ünnepi diplomaátadó ceremónia keretében Pozsonyban Prof. Dr. habil. Paweł Czarnecki, a Collegium Humanom Rektora és Noll-Batek Frigyes, a Pozsonyi Kihelyezett Tagozat Prorektora adták át a magyar nyelvű Menedzsment alap- és mesterképzésben végzett hallgatók diplomáit. 

 

Történelmi pillanat volt ez, hiszen ez volt az első alkalom, hogy ünnepélyes keretek között kaphatták meg okleveleiket a végzősök a Pozsonyi Kihelyezett Tagozaton. 

 

Az ünnepség kiváló alkalom volt a visszatekintésre, és méltó módja volt az évek során tett erőfeszítések megkoronázására. Megérintő és emlékezetes beszédek gazdagították a ceremóniát, melynek során Rektor Úr, Prorektor Úr, tanárok és hallgatók osztották meg gondolataikat az egyetemi évekről és az előttük álló sikeres jövőről. 

 

A Rektor Úr beszédében említette, hogy mennyire fontos a nemzetek közötti jó kapcsolat erősítése. Ez a magyar nyelvű képzés egy újabb remek színtere a lengyel-magyar barátság erősítésének, és az még különlegesebbé teszi, hogy a Pozsonyi Kihelyezett Tagozatunkon tudunk ennek teret biztosítani. 

 

Külön köszönet jár az oktatóinknak, akik nemcsak gyakorlatias tudást, de értékes útravalót is adtak hallgatóinknak. Továbbra is ezt a célt tartjuk szem előtt, hogy az itt tanulók minőségi, naprakész, gyakorlatias tudással és innovatív szemlélettel gazdagodjanak, amit sikeresen hasznosíthatnak mind az üzleti mind a magánéletükben. 

 

Izgatottan várjuk, hogy a Collegium Humanum lengyel végzettjei után magyar diplomásaink is további komoly sikerekről számoljanak be, és a jövőben is eredményesen alkalmazzák az itt tanultakat! 

INGYENES WEBINAR - IDÉN UTOLJÁRA!

Menedzsment diploma online

Tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!