Megbeszélés – Egy beteg, aki ismeri az egészségügyi rendszert

2020. augusztus 7-én, pénteken 12.00 órakor. Az Instytut Świadomości Alapítvánnyal együttműködve meghívjuk Önt egy szakértői beszélgetésre, amelyen a beteg- és idősgondozást végző szervezetek vesznek részt.

 

A megbeszélés témája: A beteg, aki ismeri az egészségügyi rendszert.

 

A beszélgetésen részt vesznek: dr:

 

  • prof. dr hab. n. med. Robert Gil – a varsói Belügyi és Közigazgatási Minisztérium Központi Egyetemi Kórház Invazív Kardiológiai Osztályának vezetője, a varsói WCCI igazgatója,
  • prof. dr hab. n. med. Marcin Kurzyna – a tromboembóliás betegségek tüdőkeringési és kardiológiai osztálya, posztgraduális orvosi oktatási központ, Európai Orvosi Központ Otwockban,
  • Michał Modr – Közgazdasági tanácsadó, Healthcare Modro sp.k.,
  • Małgorzata Piekarska – a Betegtájékoztatási Intézet Szakértői Tanácsának tagja,
  • prof. dr hab. n. med. Wojciech Zgliczyński – klinikai orvoslásért felelős igazgatóhelyettes – Bielany kórház.

 

A koronavírus világjárvány napjaink egyik legkomolyabb kihívása a betegek számára, akik naponta küzdenek krónikus betegségeikkel, amelyek munkahelyük elvesztését, társadalmi kirekesztettséget vagy függőséget okoznak. Világjárvány idején az idősek és a tartósan betegek a legveszélyeztetettebbek a koronavírus okozta súlyos szövődmények, sőt az egészség és az élet elvesztése szempontjából. Elveszettnek érzik magukat, mert nem ismerik a jogaikat, és mivel elvesztették a korábbi állandó kapcsolatot az ellátásukat biztosító orvossal, elvesztették a biztonságérzetüket.

 

Vitánkat a szakmai döntéshozók, az orvosok, az ápolók, valamint az egészségügyi ellátórendszer képviselői közötti vita és párbeszéd platformjának szánjuk. Célunk továbbá, hogy a nézetek ütköztetésének, a célok és prioritások megismerésének helyszíne legyen, valamint lehetőség egy olyan közös álláspont kialakítására, amely a vita után társadalmi és rendszerszintű cselekvés elindítását eredményezi.

 

A vita a betegek által az egészségügyi ellátórendszer egészében tapasztalt problémákkal kapcsolatos kérdéseket, annak jogi, társadalmi és gazdasági vonatkozásait érinti. A világjárvány idején a ritka betegségekkel szembesülő, hosszú távú betegekkel is foglalkozni fogunk. Megvitatjuk továbbá az időseket és a többszörös diagnózisban szenvedő betegeket is.

 

A szakértői megbeszélésre meghívást kaptak az Egészségügyi Minisztérium, a Munkaügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium képviselői, az egészségügyi rendszer közigazgatási képviselői, a lengyelországi egészségügyi hatóságok, az egészségügyi gazdaságtan szakértői, valamint a beteg- és idősek szervezeteinek képviselői.

 

A találkozót Ewelina Zych-Myłek – az Instytut Świadomości Alapítvány elnöke, az egészségügyi kommunikáció szakértője moderálja.

 

A találkozó minden érdeklődő számára elérhető a ZOOM platformon keresztül.

 

A találkozó linkjét a regisztrációt követően elküldjük Önnek.

Ingyenes webinar

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

Ingyenes webinar

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

Ingyenes tájékoztató webinar

Szerezz Pszichológia diplomát akár online végezhető képzésben!

Hogyan szerezz EU-s akkreditált Pszichológia diplomát akár online végezhető képzésben miközben a szakma kihívásaira is felkészülsz?

Ingyenes tájékoztató webinar

Szerezz Menedzsment diplomát akár online végezhető képzésben!

Hogyan szerezhetsz naprakész, gyakorlatias üzleti tudást a Menedzsment szakunkon már tavasztól, akár egy online elvégezhető képzés keretében? Tudd meg tájékoztató webinarunkból!

Üzleti előadások és egyetemi tájékoztató

ONLINE NYÍLT NAP

Vegyél részt izgalmas üzleti előadásokon, és tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online elvégezhető oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!