Nyílt nap Varsóban

Január 26-án nyílt napot tartottak a varsói Collegium Humanumban.

A résztvevőket a következők fogadták:

 

  • Virtuális Valóság Laboratórium – egy virtuális laboratórium, amely lehetőséget nyújt a kognitív pszichológia területén jelenleg rendelkezésre álló ismeretek egy kiválasztott részét bemutató kísérletekben és tapasztalatokban való részvételre, Marcin Kwiatkowski, MA, a Lengyel Pszichológiai Társaság főigazgatóságának tagja vezetésével.
  • Andrzej Braiter, lengyel tisztviselő, diplomata, tiszteletbeli nagykövet, Brazília díszpolgára, aki gyakorlati és szakmai ismereteit osztotta meg a „Protokoll és etika az üzleti életben” című előadásban.
 

A hallgatókat egyetemünk tanulmányi osztályának munkatársai is segítették.

A Collegium Humanum hallgatói megosztották az egyetemünkön való tanulással kapcsolatos tapasztalataikat, és tájékoztatást adtak a hallgatói élet gyakorlati oldaláról. Az oktatók viszont az oktatási kínálattal, a felvételi feltételekkel és az egyetemünkön való tanulás előnyeivel kapcsolatban adtak tájékoztatást.

 

A Collegium Humanum megnyitja a tanulmányi felvételi eljárást:

Egyszakos mesterképzés a következő szakokon:

  • Pszichológia, jog, óvodapedagógia és általános iskolai oktatás.
  • Alap- és mesterképzés a következő szakokon:
  • Menedzsment, adminisztráció, pénzügy és számvitel, pedagógia.

többek között posztgraduális képzés:

  • Master of Business Administration (MBA), DBA, LL.M és mások.
 

Diákjainknak kedvező tanulmányi feltételeket biztosítunk, alkalmazkodunk egyéni érdeklődésükhöz, és felkészítjük végzettjeinket a munkaerőpiac aktuális igényeire.

INGYENES WEBINAR - IDÉN UTOLJÁRA!

Menedzsment diploma online

Tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!