Sokak álma válhat valóra: Online is szerezhetünk pszichológus diplomát – A Mokka vendégei voltunk

Ma reggel a Mokka műsorában kérdezték Noll-Batek Frigyest, Tagozatunk Prorektorát, és Czopkó Nórát, a Pszichológia szak felelősét az újonnan induló Pszichológia osztatlan mesterképzésünkről. Egyetemünk új távlatokat nyit a pszichológia területén: mostantól magyar nyelven, távoktatásban, akár online elvégezhető képzésben is szerezhetnek hallgatóink pszichológus diplomát.

 

Nálunk nincs felvételi ponthatár, mégis magas minőségű oktatást kaphatnak a nálunk tanulók. Ahogy Nóra is kihangsúlyozta: „Pont az a célunk, hogy olyanoknak is lehetőséget adjunk ennek a szaknak az elvégzésére, akik esetleg kiszorultak a magyar felsőoktatásból…Sokan nem akarnak történelemből vagy irodalomból újra érettségizni, viszont így lehetőségük nyílik arra, hogy elvégezhessék azt, amire nagyon sokan vágynak, és nagyon sokan dédelgetik ezt az álmot, hogy pszichológusok lehessenek.

 

Noll-Batek Frigyes Prorektorunk is kiemelte, hogy Közép-Európa egyik legnagyobb magánegyetemeként, illetve az Év Egyeteme díj tulajdonosaként sokkal inkább a hallgatók elkötelezettségét és a fejlődésre való hajlandóságát tartjuk szem előtt, mintsem azt, hogy milyen eredményt értek el korábban, vagy így mennyi pontot szereztek.

 Természetesen ez nem azt jelenti, hogy bárki könnyen elvégezheti ezt a szakot, hiszen a jövő pszichológusait készítjük fel arra, hogy szakmájukban kiválóak legyenek, ehhez pedig elköteleződésre és szorgalomra van szükség.

 

A kiválóság eléréséhez mi pedig ismert és elismert, a szakmát aktívan gyakorló oktatóinkkal együtt mindent megadunk számukra ahhoz, hogy naprakész, és való életben is alkalmazható tudással lépjenek ki a munkaerőpiacra.

A pandémia mutatott rá, hogy az online oktatásnak is helye van az oktatási rendszerben, és egyetemünk ezt teljes mértékben kihasználja. Természetesen nagy ereje van a személyes jelenlétnek akár az egyetemen, akár egy munkahelyen, ugyanakkor ahogy Czopkó Nóra fogalmazott:  “Nem az méri a hatékonyságot, hogy online ülünk vagy a tárgyalóteremben, hanem hogy hogyan zajlik az a meeting – ugyanez igaz az oktatásra is.” A modern technológia ráadásul nem csak a tanulás módját alakította át: ma már pszichológusok is használják az online felületeket akár konzultációkhoz és csoportfoglalkozásokhoz is.

 

Képezd magad egy elismert intézményben, és szerezz EU-s diplomát a Varsói Menedzsment Egyetemen akár egy online elvégezhető képzésben!

Ingyenes webinar

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

Ingyenes webinar

Hogyan szerezz új ügyfeleket és tedd a vállalkozásod jövedelmezővé úgy, hogy közben a pénzégető marketing csapdákat messziről elkerülöd?

Előadás a vezetői felelősség fontosságáról, amely által felépíthető és menedzselhető egy fenntartható, funkcionáló és egyedi marketing rendszer.

Ingyenes tájékoztató webinar

Szerezz Pszichológia diplomát akár online végezhető képzésben!

Hogyan szerezz EU-s akkreditált Pszichológia diplomát akár online végezhető képzésben miközben a szakma kihívásaira is felkészülsz?

Ingyenes tájékoztató webinar

Szerezz Menedzsment diplomát akár online végezhető képzésben!

Hogyan szerezhetsz naprakész, gyakorlatias üzleti tudást a Menedzsment szakunkon már tavasztól, akár egy online elvégezhető képzés keretében? Tudd meg tájékoztató webinarunkból!

Üzleti előadások és egyetemi tájékoztató

ONLINE NYÍLT NAP

Vegyél részt izgalmas üzleti előadásokon, és tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online elvégezhető oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!