Szerepeltünk a Hír TV Radar című műsorában: Diplomarekorder

Exkluzív interjúban mutatkozott be a Hír TV Radar műsorában Körei László, egyetemi oktatónk és prorektori megbízottunk, akit diplomarekorderi státuszáról kérdezték, hiszen eddig nem kevesebb, mint 11 diplomát szerzett mindössze 12 év alatt! 

 

Lászlónak mindig is szenvedélye volt, hogy fejlessze önmagát, új tudást és kompetenciákat szerezzen. „Világ életemben tanár akartam lenni” – mondja, hozzátéve, hogy az emberekkel való foglalkozás és a tudás átadása a hajtóereje. És mi sem lehetnénk büszkébbek arra, hogy nálunk oktat. 

 

Noll-Batek Frigyes, Tagozatunk prorektora az interjú során kiemelte: „Az a fajta innovatív szemlélet, proaktív hozzáállás és a hallgatóknak a segítési szándéka az annyira erős benne – ami komolyan párhuzamba állítható a mi szándékainkkal és a mi értékrendünkkel.” 

 

Lászlót a folyamatos tanulás hajtja, és az, hogy a megszerzett tudást továbbadja. “Arra tettem fel az életem következő szakaszát, hogy én embereket és hallgatókat motiválok, hogy érdemes tanulni, érdemes művelődni, ki lehet törni a hátrányból, a mély szegénységből, hogyha a szellem és jellem egy irányba szolgál, és a mentális GPS koordinátáit önmagam kódolom be, nem pedig a külső körülményekre hagyom.” 

 

Ez a szenvedély és elkötelezettség az, amit nálunk minden nap tapasztalhatnak hallgatóink!


» Erre a linkre kattintva elérhető a teljes interjú!

INGYENES WEBINAR - IDÉN UTOLJÁRA!

Menedzsment diploma online

Tudj meg mindent gyakorlatias menedzsment képzésünkről! Ismerd meg, hogyan zajlik nálunk az online oktatás és tedd fel a kérdéseid élőben!